Lediga jobb: Fastighetschef & Ekonomichef

29.5.2018 08.44

Fastighetschefen är den andra ledande tjänsteinnehavaren inom Pargas kyrkliga samfällighet tillsammans med ekonomichefen. Du leder din sektor som omfattar fastighetsväsendet, markanvändning och begravningsväsendet. Inom det stora skärgårdsområdet finns bl.a. 10 kyrkor varav 3  är från medeltiden. Tjänsten som fastighetschef är ny.

Som behörighetskrav förutsätter vi minst byggmästarexamen eller byggnadsingenjörsexamen (YH). Fastighetschefen bör ha erfarenhet av byggnadstekniska arbeten och vara förtrogen med arbetsledning, erfarenhet av ekonomisk planering och offentlig upphandling. Eftersom samfälligheten är tvåspråkig bör du ha minst god förmåga att uttrycka dej på svenska både i tal och skrift. Fastighetschefen bör vara konfirmerad medlem av en evangelisk-luthersk församling.  Lönesättning enligt kyrkans kravgrupp 603.

Ansökan senast den 21.6.2018 kl. 15 till Pargas kyrkliga samfällighet, Kyrkoesplanaden 3, 21600 Pargas eller pargas-parainen@evl.fi.  1.9.2018 eller enligt avtal.

Tilläggsuppgifter förvaltningschef Annica Forssell tel. 040 312 4471 eller kyrkoherde Juho Kopperoinen 040 312 4421; e-post: förnamn.efternamn@evl.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------

Som ekonomichef är du den ledande tjänsteinnehavaren inom ekonomi- och personalförvaltning med ansvar för utveckling av administrationen och personalutvecklingen när nuvarande förvaltningschefen går i pension i sommar. Vi förutsätter gedigen erfarenhet av ekonomi- och personalförvaltning, erfarenhet av motsvarande uppgifter inom den evangelisk-lutherska kyrkan räknas som merit.

Behörighetskraven är lämplig högre högskoleexamen t.ex. ekonomie magister eller tradenom HYH. Språkkraven är utmärkt svenska och minst god finska. Eftersom arbetet är på båda språken gäller språkkraven såväl tal som skrift. Ekonomichefen bör vara konfirmerad medlem av en evangelisk-luthersk församling.

Ansökan senast den 16.7.2018 kl 15 till Pargas kyrkliga samfällighet, Kyrkoesplanaden 3, 21600 Pargas eller pargas-parainen(at)evl.fi. Arbetet inleds 1.9.2018 eller enligt avtal.

Tilläggsuppgifter förvaltningschef Annica Forssell tel 040 312 4471

« Till nyhetslistan