Bibel journaling - kreativ bibelläsning Evenemanget är inhiberat

to 18.5 kl. 15.30

Iniö församlingshem

Välkomna

Kom och bekanta och fördjupa dej i Bibelns texter med hjälp av kreativa metoder, måla och skriva, torsdag 20.4. och 18.5.

Det serveras kaffe med dopp 15-15.30, vi börjar med Bibeltextbearbetning med kreativa metoder kl. 15.30 och avlutar tillsammans kl. 17.

Bibel journaling presenteras så här (https://www.kreativtro.se/bible-journaling/): ” Musiker umgås med Gud och ärar honom med musik och lovsånger. Dansare dansar. Predikanter predikar. På samma sätt kan vi som gillar att måla och pyssla umgås med Gud och ära honom för den Han är genom att använda färger och vår kreativitet.”. Församlingen står för basmaterial men du får mera än gärna ta med egna papper, tuscher, penslar osv.

Saara Maria Roto leder gruppen. OBS! Ifall du kan dra streck så har du tillräckliga kunskaper för att måla! Ifall du kan skriva, sedan ett eller några år, har du tillräckligt med kunskap för att bearbeta texterna genom skrivandet. Din ålder spelar inte heller roll, för det handlar om din process med Gud och där är vi alla i passande ålder.

OBS! Ingen bibel journaling 18.5!

• Vuxna Vuxna

Öppna länk i ny flik