Pargas kyrkliga samfällighet rekryterar

7.1.2019 15.16

Pargas kyrkliga samfällighet rekryterar en

ARBETSLEDARE

Som arbetsledare ansvarar du för att planera och leda det dagliga arbetet inom ramen för fastighets- och begravningsväsendets uppdrag. Du deltar även i genomförandet av vissa praktiska uppgifter och fungerar som förman för församlingsmästarna, lokalvårdarna, gravgrävarna, fastighetsarbetarna och säsongsarbetarna. Som din närmaste förman fungerar fastighetschefen.

Vi förväntar oss att du:

* har byggmästarexamen eller motsvarande teknisk examen. Alternativt kan du genom intyg påvisa lång

erfarenhet av arbetsledning eller av andra till arbetsledaren hörande uppgifter.

* har god förmåga att jobba i team.

* har tidigare praktisk och teoretisk erfarenhet av liknande uppgifter.

* har goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.

* är van att i ditt dagliga arbete använda dator.

* har körkort.

* är konfirmerad medlem av en evangelisk-lutherska kyrkan.

Lönesättning enligt kravgrupp 503 i KyrkTak. Utöver grundlönen betalas på basen av tidigare arbetserfarenhet en årsbunden lönedel som motsvarar högst 15% av grundlönen.

Tjänsteförhållandet inleds enligt överenskommelse och i tjänsteförhållandet ingår en sex månaders prövotid. Den som väljs till tjänsten bör före fastställande av valet uppvisa godtagbart läkarintyg.

Ansökan inlämnas senast den 31.1.2019 kl. 15.00 till Pargas kyrkliga samfällighet, Kyrkoesplanaden 3, 21600 Pargas eller pargas-parainen@evl.fi.

Tilläggsuppgifter fås av fastighetschef Jim Karlsson tel. 040 312 4481, e-post; jim.karlsson@evl.fi

Beskrivning av organisationen:

Väståbolands svenska församling och Länsi-Turunmaan suomalainen seurakunta bildar tillsammans Pargas kyrkliga samfällighet. Samfälligheten ansvarar för församlingarnas gemensamma uppgifter. Fastighets- och begravningsväsendet ansvarar för gravgårdarnas skick, underhåll och reparationer av historiskt värdefulla byggnader samt att erbjuda högklassiga vaktmästar-, städ-, underhålls-, reparations-, bygg- och säkerhetstjänster för verksamhetsutrymmena.

« Till nyhetslistan