Ledigt arbete: Teamledare för barn- och familjeverksamheten

10.5.2019 16.29

Är du social och flexibel och har god organisations– och informationsförmåga? Är du musikalisk och har erfarenhet av barnandakter och god bibelkunskap? Då är du rätt person att församlingens barn– och familjeverksamhet i Pargas.

Vi lediganslår arbete som teamledare för barn- och familjeverksamheten i Pargas församlingsdistrikt, arbete på heltid i arbetsavtalsförhållande, prövotid 6 månader. Tillträde i början av augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Lön utbetalas enligt kravgrupp 403. Av teamledaren önskas intresse och beredskap att gå den mellanchefsutbildning som ordnas av evangelisk-lutherska kyrkan (Kirjo II).

Behörighetskrav för teamledarbefattningen är examen som barnledare (kyrkans utbildning), musiklekislärare eller annan jämförbar och lämplig utbildning. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt nöjaktig förmåga att i tal och skrift använda finska språket. Den tillträdande teamledare bör vara konfirmerad medlem av den evangelisk-lutherska kyrkan. Förmåga att spela någon typ av instrument och erhållen mellanchefsutbildning (Kirjo II) betraktas som meriter i valet.

Förfrågningar till kyrkoherde harry.s.backstrom@evl.fi eller 040 312 4411. Ansökningar senast den 31.5.2019 kl. 16.00 till Församlingsrådet i Väståbolands svenska församling, Kyrkoesplanaden 3, 21600 Pargas.

« Till nyhetslistan