Hyppää sisältöön

Seurakuntatyö saaristossa

Seurakuntatyö saaristossa-sivulla kootaan kaikki tiedot kaksikielisestä ja suomenkielisestä seurakuntatoiminnasta Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa ja Iniössä.

Ennen kuntaliitosta saaristossa toimi kaksikielisiä seurakuntia Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa ja Iniössä. Nämä seurakunnat liittyivät uuteen Väståbolands svenska församlingiin ja toimivat nykyään kappeliseurakuntina Paraisilla toimivan ruotsalaisen emäseurakunnan alla. Saariston kappeliseurakunnat jatkavat kaksikielistä perinnettä ja järjestää säännöllisesti kaksikielisiä tapahtumia sekä myös suomenkielistä toimintaa.

Saariston kappeliseurakuntien kaksikielistä ja suomenkielistä toimintaa palvelee sekä kappeliseurakuntien suomenkielisiä jäseniä, että Länsi-Turunmaan suomalaisen seurakunnan saaristossa asuvia jäseniä. Kappeliseurakuntien papit toimittavat myös kirkollisia toimituksia suomeksi.

Kysy lisää saariston suomenkielisestä toiminnasta jokaisen alueen kappalaiselta tai Paraisten kirkkoherranvirastolta, puh 040 312 4410.

Suomenkieliset ja kaksikieliset tapahtumat löydät listattuna oikealla!

Suomenkielisiä tapahtumia

Tag kontakt

t.f. kaplan
Nagu kapellförsamling
Kyrkvallen 4
21660 Nagu
ledande kaplan
Houtskär kapellförsamling
Näsbyvägen 238
21760 Houtskär