Församlingens verksamhet för vuxna

Församlingskretsar

Malmens diakonikrets
träffas 2:a och 4:e torsdagen i månaden kl 13.30 i församlingshemmet.
Missionsföreningen
samlas varannan måndag kl 14 i församlingshemmet.
Bibelsamtal & bön
ordnas varannan måndag kl 14 i församlingshemmet.
Samling på seniorboende på Vapparvägen
andra onsdagen i månaden kl 14
Samling i Blåa rummet, Folkhälsan
första onsdagen i månaden klockan 14.30

Café Tillsammans - Yhdessä

Församlingarnas gemenskapscafé onsdagar i Pargas församlingshems sal. Människor i alla åldrar är hjärtligt välkomna för att träffa andra, samtala och känna gemenskap över en kopp kaffe med tilltugg. Verksamheten är gratis och tvåspråkig.

Se evenemangskalendernÖppna länk i ny flik för information om samlingstider.

Söndagsskola för vuxna

Här diskuterar vi aktuella ämnen i Bibeln och ute i världen. Samtidigt ordnas söndagsskola för barn. Vi träffas varannan söndag i nedre salen i församlingshemmet. Varmt välkomna med i gemenskapen!

Pensionärsträffar

Den första och den tredje torsdagen i månaden samlas man till pensionärsträff i församlingshemmet. På programmet står oftast gemenskap, andakt, någon slags "föreläsning" och kaffe. Församlingen står värd för träffen en gång i månaden. Diakonikretsarna, ortens Marthakretsar och Röda Kors avdelningen i Pargas ansvarar för de övriga träffarna.

Kyrkvärdar

Varje söndag fungerar två församlingsmedlemmar som kyrkvärdar i högmässan. De hälsar folk välkomna till kyrkan och ger en psalmbok i handen. Vill du vara med i denna grupp, kontakta då Päivi Nuotio-Niemi.

Lunchklubb

Ordnas andra onsdagen i månaden kl. 12 på Hotell Kalkstrand med lunch och samhällsaktuellt föredrag i kabinettet Gruvan.

Myskväll för kvinnor

Kvinnor inbjuds till en myskväll i månaden till Pargas församlingshem på nedre plan ”Lyan”.
Om du har frågor hör av dig till Solveig Björklund-Sjöholm, ring på tel.nr. 040-312 4416 eller skicka e-post till adress: solveig.bjorklund-sjoholm@evl.fi.

Välkommen!

Arbete för mission

Olika grupper inom församlingen jobbar och samlar in pengar för missionen. Vår församling samlar in pengar till missionen via Finska missionssällskapet. Missionsföreningen träffas varannan måndag i församlingshemmet.

Anställda besöker anstalter och servicepunkter

Församlingen besöker olika anstalter ca. en gång per månad, kontakta Päivi Nuotio-Niemi vid frågor.

Vi besöker: i regel;
Malmkulla sista tisdagen i månaden
Björkebo, första måndagen i månaden klockan 13.00
Seniorstugan, första fredagen i månaden klockan 13.00
Vi besöker även Lilla Ro och Bäddavdelningen enligt överenskommelse.