Församlingens verksamhet för vuxna

Församlingskretsar

Malmens diakonikrets
träffas 2:a och 4:e torsdagen i månaden kl 13.30 i församlingshemmet.
Muddais diakonikrets
träffas varannan måndag kl 17, vanligtvis hemma hos någon av kretsmedlemmarna.
Missionsföreningen
samlas varannan måndag kl 14 i församlingshemmet.
Bibelsamtal & bön
ordnas varannan måndag kl 14 i församlingshemmet.
Samling på seniorboende på Vapparvägen
andra onsdagen i månaden kl 14
Samling i Blåa rummet, Folkhälsan
första onsdagen i månaden klockan 14.30

Café Tillsammans - Yhdessä

Stadens och församlingarnas gemenskapscafé onsdagar kl. 10-12 i Kombila på Elmgrensvägen. Människor i alla åldrar är hjärtligt välkomna för att träffa andra, samtala och känna gemenskap över en kopp kaffe med tilltugg. Verksamheten är gratis och tvåspråkig.

Pensionärsträffar

Den första och den tredje torsdagen i månaden samlas man till pensionärsträff i församlingshemmet. På programmet står oftast gemenskap, andakt, någon slags "föreläsning" och kaffe. Församlingen står värd för träffen en gång i månaden. Diakonikretsarna, ortens Marthakretsar och Röda Kors avdelningen i Pargas ansvarar för de övriga träffarna.

Kyrkvärdar

Varje söndag fungerar två församlingsmedlemmar som kyrkvärdar i högmässan. De hälsar folk välkomna till kyrkan och ger en psalmbok i handen. Vill du vara med i denna grupp, kontakta då Patrik Sundell.

Lunchklubb

Ordnas andra onsdagen i månaden kl 12 på Hotell Kalkstrand med lunch och samhällsaktuellt föredrag i kabinettet Gruvan.

Arbete för mission

Olika grupper inom församlingen jobbar och samlar in pengar för missionen. Vår församling samlar in pengar till missionen via Finska missionssällskapet. Missionsföreningen träffas varannan måndag i församlingshemmet.

Anställda besöker anstalter och servicepunkter

Församlingen besöker olika anstalter ca. en gång per månad, kontakta Sara Grönqvist vid frågor.

Vi besöker: i regel;
Malmkulla sista tisdagen i månaden då diakonissorna har en sångstund på varje avdelning.
Björkebo, första måndagen i månaden klockan 13.00
Seniorstugan, första fredagen i månaden klockan 13.00
Vi besöker även Lilla Ro och Bäddavdelningen enligt överenskommelse.