Unga i skärgården

Nagu

Församlingen ordnar verksamhet för åk 5-9 i Lyan måndagar kl.16-18. Vi börjar i september.

Houtskär

Klubb för åk 1-6 fredagar kl 12.30-14.30

Ledarskolning i skärgården  2018-2019

Ledarkurs ordnas för konfirmerad ungdom och ger möjlighet att verka som hjälpledare för barn, juniorer och konfirmander. Kursen består av lektioner via nätet (skype, google mm.) 1-2 tisdagar i månaden, deltagandet på Höstdagarna 2-4.11.2018 samt en weekend på Koupo lägergård under våren. Detta betyder att du kan göra kursen hemma eller tillsammans med en kompis. Det ända du behöver är tillgång till nät och skype.

Kom med!

Efter avklarad kurs har man möjlighet att fungera som ledare på barn-, minior-, junior- och på skriftskolläger.

Du anmäler dig till ledarkursen genom att skicka epost eller sms eller whatsapp eller dylikt till Mari Nurmi senast den 24.9.2018.

Vid anmälningen skall du ge följande info: Namn, Adress, Mobilnr, Epost och födelsetid.

Mari Nurmi

Kontakta Mari Nurmi för mera information gällande ungdomsarbetet i skärgården.

barn-och ungdomsarbetsledare
Kyrkvallen 4